El Tsunami Democràtic inunda d’activitats la ciutat de Terrassa

Sota el lema fem-los reflexionar la plataforma Tsunami Democràtic ha organitzat aquest dissabte diverses activitats a la ciutat de Terrassa. Una d’elles, feta al matí, ha estat l’anomenada Jazz per la Llibertat, un concert que ha comptat amb Jaç Groc i els Freedom Swing Defenders, 2 grups creats expressament per aquesta ocasió. L’escenari escollit ha estat el local Cafè de l’Aula, que ha aplegat prop de 40 persones i que comptat amb músics locals de renom com el bateria Adrià Font.

Poques hores després, també en el marc de la convocatòria de Tsunami Democràtic, al Raval de Montserrat s’hi ha fet diverses activitats; xerrades, debats, un taller de pancartes, cants per la llibertat i un cercavila.

Una jornada de reflexió que pels assistents a aquestes activitats ha estat també una jornada de reivindicació i protesta contra la sentència i els joves que segueixen a presó. La gent que s’ha aplegat davant l’Ajuntament ha fet els tradicionals cants per la llibertat a un dia de la cita amb les urnes.