‘El último tren al rock’n’roll’ tanca a Terrassa la gira vallesana

La productora de cinema La Lombarda omple el cinema Catalunya en l’estrena del seu primer llargmetratge El último tren al rock’n’roll. Aquesta és la tercera sessió al Vallès després d’estrenar-se a Rubí i Sabadell. El film independent i fora dels circuits comercials de la productora terrassenca dura uns 98 minuts i ha estat multipremiat en diversos festivals. Ara la pel·lícula es podrà veure a Bilbao, Castelló i Madrid, a més d’altres ciutats catalanes.

El último tren al rock’n’roll, que culmina la websèrie The last call, està dirigida per Ignacio Malagón, que també n’ha escrit el guió junt amb Isaac Pérez i Jordi Jimeno. Humor, rock i acció en una història de músics perdedors que amb quaranta anys es presenten a un concurs de bandes que ells consideren la seva darrera oportunitat per triomfar.

Una cinta rodada en 37 dies i amb 13.000 euros de pressupost. El último tren al rock’n’roll es va presentar al 54 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges, i ha passat per gairebé una vintena de festivals nacionals i internacionals a la recerca d’una distribuïdora. Ha estat guardonada al Cine No Visto, de Linares, amb Millor Banda Sonora Original i Millor muntatge.

Al FICIME, de Bogotà, amb Millor Llargmetratge Internacional, a l’FKM, de La Corunya, amb Millor Banda Sonora Original, i al FICIMAD, de Madrid, amb Millor Actor de Repartiment a Javier Martínez. La Lombarda Films és una empresa al 50 per cent de Terrassa i de Rubí, dues ciutats on transcórrer tota l’acció de la pel·lícula.