Fitur Consell Comarcal

El Vallès Occidental rebrà fons Next Generation de Sostenibilitat Turística

Un total de 17 destinacions catalanes rebran prop de 76 milions d’euros de la segona convocatòria del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental rebrà 1’5 milions d’euros per a portar a terme el projecte “El riu, teixint fils de vida”. Es tracta d’un projecte comarcal de millora dels camins de l’entorn del riu Ripoll que es desenvoluparà a sis municipis: Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac.

En una presentació celebrada aquest migdia a la Fira de turisme FITUR, s’han donat a conèixer els projectes beneficiaris amb la participació del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i la Directora general de Turisme, Marta Domènech. El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, ha participat a la trobada junt amb altres representants del territori. Durant el matí, també s’han mantingut reunions de treball amb la Diputació de Barcelona i altres agents. L’objectiu del projecte “El riu, teixint fils de vida” és la creació d’un producte turístic sostenible i identitari, que singularitzi l’oferta comarcal, mitjançant el qual, els entorns naturals pels quals transcorren els camins fluvials serveixin de base per a la connexió del patrimoni industrial de la comarca.