El Vallès Occidental també promocionarà el turisme de proximitat aquest estiu

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet pública avui dissabte la nova campanya per impulsar el turisme dins de la mateixa comarca. Amb la intenció de posar en valor els espais i activitats a prop de casa en un estiu on es preveuen desplaçaments més curts que en cap altre, i després d’una setmana creant expectació a les xarxes socials, és aquest dissabte quan s’han publicat les imatges que serviran per il·lustrar aquesta campanya.

Es tracta duna sèrie de fotografies escollides perquè podrien fer pensar en d’altres part del món: uns ceps en la Borgonya, un accident geogràfic en el Gran Canyó o un plat d’arròs en el Delta de l’Ebre. El text sobreimpressionat en la fotografia recalca, però, que el que s’hi veu “és aquí”, abans de donar pas a un emmarcat “Redescobreix el Vallès Occidental“. Aquest eslògan és, de fet, calcat al de la campanya de l’Ajuntament de Terrassa per potenciar el turisme dins de la ciutat: les propostes de visites guiades van optar pel mateix verb i duen per títol #RedescobreixTerrassa.

Les propostes per redescobrir la comarca queden totes recollides al web Viu el Vallès. Amb aquesta campanya, el Consell Comarcal espera també dinamitzar econòmicament el territori, especialment el comerç i la restauració, ja que l’ens comarcal considera que han estat els àmbits més afectats per l’impacte econòmic de la pandèmia. La idea d’endegar aquesta campanya sorgeix de l’Acord del Consell d’Alcaldies i el Pla per la Reconstrucció davant la Covid-19 al Vallès Occidental i serà una campanya a curt termini, només per aquests mesos d’estiu, fins a mitjans de setembre.