‘El vals dels quatre sous’, nou videoclip dels Ministrils del Raval

Els Ministrils del Raval han estrenat nou videoclip. Es va presentar de manera oficial aquest diumenge en un acte a la Societat Coral Els Amics. El grup de música tradicional ha convertit en una història entre una mestressa i una minyona el tema ‘El vals dels quatre sous’, de Max Havart. Produït per La Llançadora i dirigit per Arnau Rosset, en el videoclip apareixen diversos indrets coneguts de Terrassa, com el Parc de Sant Jordi, la Masia Freixa i el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica. Interpretat per Rosa Aguado i Ariadna Cornella, el vídeo explica com una minyona poc atenta i descuidada s’acaba venjant de la seva mestressa, que li escatima els quatre sous que li pertocaven.

“El vals dels quatre sous” forma part de l’espectacle ‘Fabricant tonades’ que ofereix Els Ministrils del Raval. Es tracta d’un ball de repertori modernista, amb valsos, polques, americanes, schotis, passos-dobles i amb animacions de l’època: carnet de ball, ball robat, ball de l’escombra, de l’estàtua, ball del fanalet.

En la presentació d’aquest videoclip els Ministrils van fer una menció especial al conseller Lluís Puig, fundador del grup, i a Josep Rull, encara a la presó.

Podeu veure el vídeoclip sencer aquí: