El Vapor Gran disposa ja d’un espai lúdic i  familiar

Terrassa disposa d’un nou espai lúdic i  familiar. I és que ja s’ha acabat la primera fase de remodelació del Vapor Gran des de l’accés del carrer del Portal Nou. S’ha condicionat el mur que separa l’edifici central del Vapor Gran i l’entorn de la residència geriàtrica, que es trobaven a diferents nivells.

El mur s’ha convertit en una zona de jocs, gràcies a la  incorporació d’uns tobogans d’acer inoxidable, cordes i peces escalables. A més s’ha instal·lat un talús vegetal per salvar el desnivell. La part superior, s’ha convertit en un racó recollit d’estada; i és que,  sovint  era utilitzada per la gent gran com una àrea de descans. Així la reforma del Vapor Gran ha aconseguit que la zona  deixi  de ser un lloc de pas i sigui utilitzada més com una zona d’estada. Tal i com es va determinar l’estudi fet per l’arquitecte Itziar González el 2014 i que ha concretat el despatx GMG.

D’altra banda, s’ha creat  s’ha nova escala d’accés a la residència i s’han plantat nous arbres amb l’objectiu de delimitar l’espai de circulació que ve del carrer del Racó i per donar ombra a l’espai de joc.