El veïnat de Les Torres de Can Parellada reclama millores al barri

Els senglars bolquen els contenidors d’escombraries del barri de Les Torres de Can Parellada. L’associació de veïns reclama una solució en aquest tema que tenen localitzat en quatre punts: a l’avinguda d’Àfrica cantonades amb Egipte i Líbia i als carrers de Grècia i Tunísia.

El servei de Medi Ambient ja ha anunciat la instal·lació de ferros de protecció en una d’aquestes bateries. Els representants del veïnat creuen que uns contenidors de més capacitat i altres sistemes de protecció alternatius, com aquest, que serien mesures més efectives, però reivindiquen, sobretot, que s’actuï en els quatre punts afectats.

A banda d’aquest problema, l’entitat té un llistat de queixes que tornen a recordar a l’Ajuntament. Així, volen que s’instal·lin càmeres per evitar abocaments il·legals de runes i articles voluminosos.

Diuen que les arrels dels arbres han aixecat les voreres i que són un perill per a un veïnat cada cop més envellit. Mostren fins i tot informes mèdics de persones que han hagut de ser ateses per aquest motiu.

També esperen que entri en funcionament la nova línia 15 dels autobusos i que la pressió de l’aigua en alguns punts del barri es millori. Reclamen més parcs infantils (perquè només n’hi ha un) i alerten que els pals de l’enllumenat estan afectats d’aluminosi.

En definitiva, l’associació de veïns i veïnes reclama a l’ajuntament inversions i millores immediates per al seu barri.

Les Torres De Can Parellada Senglars 2Les Torres De Can Parellada Parcs InfantilsLes Torres De Can Parellada Pals De L'enllumenatLes Torres De Can Parellada Voreres