El veïnat del Cementiri Vell retrà homenatge aquest diumenge a les víctimes del terrorisme

Aquest proper diumenge, 21 d’agost, es commemora el Dia Internacional d’Homenatge a les Víctimes del Terrorisme. En aquest sentit, l’Associació de Veïns del Barri Universitari – Cementiri Vell fa una crida a la ciutadania perquè participi en l’acte que ha organitzat. Serà a partir de les 10h del matí, al Parc de Vallparadís; concretament, al monòlit que hi ha a la zona de La Muntanyeta i que ara fa 20 anys va ser el primer monument de Catalunya en record a les víctimes del terrorisme.

A part de l’acte d’aquest diumenge, l’entitat veïnal també recorda altres efemèrides al llarg de l’any. El 5 de maig va homenatjar els deportats als camps de concentració nazi, davant la placa commemorativa que hi ha a la plaça Joan Miró. I en aquest mateix emplaçament del barri, l’associació de veïns va organitzar un acte el 22 de juliol en record a la desena de ciutadans que van perdre la vida en l’assalt dels carlins ara fa 150 anys.

Finalment, l’ultim d’aquests homenatges tindrà lloc al passeig d’Ernest Lluch, el 21 de novembre; recordant la data en què el ministre socialista va ser assassinat per ETA l’any 2000.