El vermut Egara passa a dir-se Egarenca per la pressió d’una de les bodegues més grans de l’Estat

Ara fa dos anys que es va començar a comercialitzar el vermut Egara. Tant el seu nom com la seva etiqueta el convertien amb un producte plenament identificat amb la ciutat de Terrassa. Ara, però, la bodega Félix Solís Avantis, una de les empreses vitícoles més importants de tot l’Estat, ha obligat a rebatejar l’aperitiu terrassenc, al considerar que la marca es podia confondre amb la d’un dels seus vins, anomenat Conde de Egara.

Així, el vermut Egara passa a dir-se Egarenca, tot i que la seva recepta es manté intacta. Es tracta d’un vermut negre, molt equilibrat entre el dolç i l’amarg, macerat amb 12 botànics, on destaquen les notes cítriques i les aromes herbàcies. Per tal de promocionar el nou nom, la marca ha engegat un concurs d’Instagram amb interessants premis per als amants d’aquesta beguda.

Tot i la seva jove experiència en el mercat, el vermut Egarenca es comercialitza en una seixantena d’establiments de tot Terrassa, a més d’altres municipis del voltant. La marca disposa també de la seva línia de productes d’alimentació adients per acompanyar la beguda; com ara escopinyes, musclos i salsa aperitiu. Ara, el següent objectiu és poder oferir nous productes i per aconseguir-ho l’empresa ja ha iniciat una campanya de micromecenatge.