El Vilafranca posarà a prova el bon moment de forma del Terrassa FC

El Terrassa FC vol seguir la bona ratxa i prorrogar a tretze els partits sense perdre. Això sí, diumenge té un compromís complicat al sempre difícil desplaçament a Vilafranca, el seu més immediat perseguidor, del que li separa 5 punts. Quarts a la classificació amb 43 punts, els de Cristian García busquen una victòria que augmenti la pressió sobre els seus predecessors. Hospitalet i Llagostera, primer i segon respectivament, només tenen 3 punts més i el tercer, el Prat, dos. 

Tot i que ja portava dies entrenant, oficialment Jose Juan ja és de la plantilla. Un repte per aquest jove sabadellenc, que estava jugant a Tercera Catalana. Cristian, però, té encara una setmana de marge per reforçar més l’equip. Descartada la incorporació de Jaume Batista, l’opció passa per Erik Sarmiento, de l’Espanyol “B”.

Per visitar el Vilafranca, el tècnic del Terrassa no pot comptar amb Jose Juan i Àlex Fernández, sancionats, ni amb Guti, Savall, i Guzmán, lesionats. Ainara Andrea Acevedo Dudley serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les dotze del migdia i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.