El vòlei egarenc fa un salt de qualitat amb el seu aterratge al CN Terrassa

26 equips i pràcticament 300 nois i noies. Són les xifres de la nova secció del CN Terrassa, la de vòlei, després que l’entitat hagi integrat tota l’estructura tècnica i esportiva del ja extingit Club Voleibol Terrassa. Ja fa un parell de setmanes que els equips s’entrenen en un dels pavellons de l’Àrea Olímpica, preparant l’inici de la nova temporada.

L’aterratge del vòlei suposa un increment de socis per al CN Terrassa, després del difícil context econòmic que s’ha viscut durant la pandèmia, i, alhora, centralitzar tot el voleibol egarenc en un sol espai. Sense anar més lluny la temporada passada el vòlei s’exercitava a Can Jofresa, La Maurina, l’escola Pere Viver i l’escola Petit Estel.

Cn Terrassa Voleibol Entrenament 3

L’aposta del CN Terrassa pel vòlei significa un salt de qualitat a nivell d’entrenaments tant per als equips de la base com també per als conjunts sèniors. L’objectiu és que els primers equips puguin assolir la categoria nacional a mig termini. Actualment els sèniors “A” masculí i femení del CN Terrassa militen a la Segona Catalana. La lliga arrencarà l’1 i 2 d’octubre.