El waterpolista egarenc Óscar Aguilar torna al CN Terrassa

El CN Terrassa ha fet oficial aquest dimarts el retorn d’Óscar Aguilar a l’equip masculí de waterpolo. L’egarenc, de 34 anys, torna al club on es va formar després d’una temporada al CN Mataró i es converteix en el segon fitxatge per al quadre de Dídac Cobacho després de la incorporació de Víctor Flores (CN Barcelona).

El tècnic egarenc es mostra molt satisfet pel retorn d’un waterpolista fet al planter. “L’Óscar és un home de la casa, ha estat capità de l’equip i és un referent de disciplina i treball. Ha de tenir l’oportunitat d’acabar la seva trajectòria esportiva al club”. Cobacho remarca que el CN Terrassa referma així la seva aposta per jugadors formats a l’entitat. “Esportistes com l’Óscar són un mirall pera les noves generacions, de manera que hem d’intentar que es retirin a casa quan arribi el moment. Aportarà experiència i consistència al grup. És un jugador que concentra a la perfecció la nostra filosofia. És intens, té bona visió de joc i surt amb encert al contraatac. A més, la temporada és llarga i poden sorgir molts imprevistos, així que crec que és un factor molt positiu”.

Per la seva banda, Aguilar confessa la seva emoció davant el retorn al club de la seva vida. “Quan vaig parlar amb el Dídac i es va obrir la possibilitat, se’m va posar la pell de gallina. Tenia molt clar que o tornava al CN Terrassa o em retirava”. L’atacant terrassenc reconeix que la intenció inicial és jugar una temporada més i que, després, “ja veurem. Acabar el meu cicle com a jugador al meu club, a Terrassa, que és on crec que m’he de retirar, suposa una gran alegria. Arribo per sumar, per ser un més, per aportar tota la meva experiència. Físicament, em trobo molt bé i disputar de nou la Champions League comporta un estímul enorme”.

Aguilar torna al CN Terrassa després d’una temporada al CN Mataró, a on va arribar després que el club egarenc no renovés el seu contracte fa un any. Una decisió que no va agradar a l’extrem terrassenc i que va criticar en el seu moment, ja que la comunicació va arribar ben avançat el passat estiu i amb pràcticament la totalitat de les plantilles tancades. Està clar que el canvi en la junta directiva, amb l’arribada de Joan Herrera, ha estat clau en el seu retorn.

L’egarenc és un producte del planter del CN Terrassa i durant setze temporades va militar al primer equip egarenc, a on va pujar després d’aconseguir nombrosos èxits en campionats d’Espanya de categories formatives. Waterpolista de caràcter, destaca per la seva intensitat i velocitat al contracop. Un bon reforç per a Cobacho de cara a afrontar una exigent temporada, en la qual el CN Terrassa tornarà a competir en la Champions League.