El waterpolista Víctor Gutiérrez reivindica que hi hagi referents LGTBI a l’esport

El waterpolista Víctor Gutiérrez, jugador del CN Terrassa i de la selecció espanyola de waterpolo, ha llegit aquest dimecres a la tarda el manifest central del dia contra la LGTI-Fobia a l’esport.

L’acte s’ha fet al centre LGTBI de Barcelona. Gutiérrez s’ha mostrat optimista respecte a la situació del colectiu LGTBI, malgrat les darreres agressions que hi ha hagut però considera que en el món de l’esport encara és un tema tabú i que cal seguir treballant perquè sigui un lloc segur.

La Federació Catalana de Futbol xiula contra l’homofòbia en el futbol

Amb una xiulada unitària contra l’homofòbia en el futbol. D’aquesta manera, la Federació Catalana de Futbol, amb el president Joan Soteras al capdavant, ha expressat el rebuig frontal del futbol i el futbol sala català envers les actituds homòfobes en els terrenys de joc i a la graderia, en un esdeveniment conjunt amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, representat pel seu president, Ignasi Giménez.

La seu de la delegació de l’FCF al Vallès Occidental-Sabadell, al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell, s’ha omplert de gom a gom per acollir l’acte, on també hi ha participat la segona tinent d’alcalde de la ciutat, Marta Morell.