El xef Artur Martínez reclama a Tripadvisor donar de baixa el seu restaurant Capritx

El cuiner terrassenc Artur Martínez ha obert un debat en el món de la restauració i de les xarxes socials. El detonant ha estat una campanya que ha engegat per poder donar de baixa de Tripadvisor el seu restaurant Capritx.

El xef al·lega que mai ha demanat entrar-hi i que han creat el seu perfil sense la seva autorització. A més, ha demanat als seus clients per hi pengin crítiques fictícies, originals i divertides per demostrar que el filtre d’aquest portal és ineficaç.

Amb tot plegat el que reclama l’Artur Martínez és que les crítiques que es pengen a Tripadvisor es facin amb responsabilitat, estiguin fonamentades, siguin respectuoses i se centrin en la gastronomia, no en l’àmbit personal.

Fins ara, des del portal no han donat una resposta clara a aquesta demanda i defensen que només donen de baixa aquells restaurants que tanquen, es traspassen o canvien de propietari.

Amb tot, el terrassenc no està sol. Aquests dies està rebent un recolzament aclaparador tant per part del seu sector com d’altres col·lectius i és que el debat està al carrer.

Repercussió mediàtica o venjança de Tripadvisor… El cas és que el Capritx, l’únic amb una estrella Michelin de Terrassa, ocupa actualment el número 66 a la web en les valoracions dels restaurants a la ciutat.