El XLVI Carnestoltes es presenta amb un cartell ple de festa i color

El 46è Carnestoltes de Terrassa torna a la normalitat i en les dates habituals, del 16 al 22 de febrer, lluny de la calor de l’any passat. El cartell és una crida a la festa i a la participació de tothom, petits i grans, i és obra de la dissenyadora i il·lustradora Sandra Carrera, nom artístic ‘Somnis de Cotó’. Ha estat seleccionat d’entre un total de 64 obres i 1.870 vots.

Cartell Carnestoltes 2

Pel que fa al programa, hi ha novetats importants. Una de les més destacades és que el Dijous Gras es queda sense festa infantil al Parc de Sant Jordi i es substitueix per una rua que començarà a les 17h, exclusivament per als més petits. Acabarà a les 18,30h al Recinte Firal amb un concert del grup Xiula.

El pregoner serà Toni Villar, agent de la Policia Municipal, i Susi Pote prendrà la vara de la ciutat per a governar la ciutat durant el Carnestoltes.

La rua gran, la del dissabte, recupera les dimensions prepandèmiques: 45 comparses i entre 2.000 i 3.000 persones. El recorregut incorporarà un tram silenciós i acabarà al Recinte Firal on es donarà els premis a les millors comparses.

La Rua Infantil del diumenge al matí també tornarà a la participació habitual. S’hi esperen 180 persones.

Dilluns i dimarts es farà la vetlla del Carnestoltes  a l’atri de l’Ajuntament i Dimecres de Cendra la rua mortuòria acabarà al Parc de Vallparadís, on un espectacle precedirà l’Enterrament de la Sardina i una sardinada popular.