Elisabeth Arpal i Josep Francesc Cortès, nova presidenta i reelegit cap de colla dels Castellers

Elisabeth Arpal i Josep Francesc Cortès són la nova presidenta i el reelegit cap de colla dels Castellers de Terrassa. Les seves candidatures han rebut el suport dels membres assistents a l’assemblea general ordinària celebrada dissabte a la seu de la colla. La votació, amb una participació de 108 persones, s’ha resolt amb 69 vots a favor, 22 en contra, 5 vots en blanc i 7 nuls.

D’aquesta manera, Elisabeth Arpal pren el relleu d’Ilde Rojas i esdevé la primera dona presidenta de l’entitat. Carles Bistué n’és el vicepresident. En la junta tècnica, Josep Francesc Cortès ha rebut la confiança per seguir un any més liderant la colla castellera; Dani Salazar en serà aquesta temporada el sots-cap de colla.

El projecte té com a principals objectius ampliar la massa social i millorar la cohesió interna de la colla, potenciar-ne la imatge a la ciutat i al món casteller. A nivell tècnic, es vol ampliar la gamma de castells mantenint un bon ritme d’assaig. De moment, la colla ha iniciat la temporada donat el tret de sortida diumenge a la Mitja Marató. Ho ha fet amb dos pilars de 4 i, en acabar la cursa, descarregant un 3 de 7 i una sòlida torre de 6.

[Font imatge: Castellers de Terrassa]

L’assemblea general ordinària es va celebrar dissabte al local de la colla