Elisenda Trepat guanya el primer sorteig del Joc de l’Aigua de Mina

Elisenda Trepat ha rebut de mans de Mina, Aigües de Terrassa el premi com a guanyadora de la primera edició del Joc de l’Aigua. Trepat s’endú un sopar per a dues persones en un restaurant de la ciutat i dues entrades per a l’espectacle que desitgin de la cartellera del Centre Cultural Terrassa.

Encara es pot participar, fins al 31 de maig, en la segona edició del Joc de l’Aigua en versió paper, butlletes que es poden recollir, emplenar i dipositar tant a les oficines de Mina (Societat, 26) com també en les noves instal·lacions del Diari de Terrassa, c/ Puignovell, 14.

L’objectiu d’aquesta campanya és que els usuaris aprenguin, mitjançant un joc de preguntes i respostes, sobre tot allò que envolta el món de l’aigua. Les preguntes estan agrupades en sis grans temàtiques: l’aigua, el cicle de l’aigua, l’aigua en la història, el clima, el reciclatge i la sostenibilitat i la innovació i la tecnologia. Al voltant d’aquests temes centrals es tractaran qüestions de coneixement general i d’altres relacionades amb la ciutat de Terrassa, la seva vinculació amb l’aigua i la història de Mina.

A més de l’edició paper que és la del sorteig, el joc ja està disponible i s’hi pot accedir en la seva versió més interactiva des de la web de Mina (www.aiguesdeterrassa.com), així com des de les xarxes socials corporatives (Facebook i Twitter).

Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa, assegura que l’objectiu de la companyia amb aquesta acció és “donar informació sobre l’aigua i difondre coneixement sobre el cicle de l’aigua i la seva gestió d’una forma lúdica, educativa i adreçada a tots els públics”.