Elixir Poètic i Ajuntament creen el Premi de Poesia Marta Pessarrodona per a joves creadors

Neix el “Premi de Poesia Marta Pessarrodona”, en honor a la poeta, narradora i crítica literària terrassenca, guardonada amb la Creu de Sant Jor i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Des de l’Elixir Poètic i amb el suport de l’Ajuntament han creat aquest guardó per a joves de la ciutat de Terrassa. L’objectiu, diuen, és donar visibilitat a la poesia escrita i audiovisual.

És un premi obert i accessible a totes els joves i les joves de la ciutat, és per això que es pot presentar en qualsevol idioma i la temàtica és lliure. Està dirigit a persones fins a 30 anys, que tinguin vinculació amb Terrassa.

Els guanyadors obtindran una Beca Elixir de 1.200€ per creació poètica i/o literària durant el 2020-2021, a presentar al Festival Elixir 202, un curs d’escriptura i, per últim, un pack cultural terrassenc que inclou 8 activitats, a gaudir en el termini d’un any.

El termini d’admissió de les obres per l’edició d’enguany finalitza el divendres 3 de juliol. El veredicte es farà públic durant el Festival Elixir, que enguany es celebrarà el primer cap de setmana d’octubre.

Les bases es poden consultar i descarregar a httpwww.elixir.cat/premipessarrodona.