Els 16 acords de JxT per millorar la seguretat a la ciutat

​Un pla per reduir la delinqüència habitual, fer l’atenció al públic a través d’una app o habilitar un espai al Raval perquè la ciutadania pugui fer les denúncies. Són alguns dels 16 acords que conté la proposta de Junts per Terrassa per a la millora de la seguretat.

El ple extraordinari se celebra aquest dimarts impulsat pel PSC. La portaveu de la formació, Meritxell Lluís, recorda que els 5 primers punts ja han estat aprovats pel ple i amb el compromís d’implementar-los abans de finalitzar el 2022 però no ha estat així.

La sessió se celebra menys de 24 hores després de la visita del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, per a la celebració de la Junta de Seguretat Local.

Lluís creu que en aquesta reunió es donaran a conèixer les xifres. Junts defuig d’aquest debat perquè creu que la percepció d’inseguretat és un valor subjectiu i perquè un únic delicte ha de ser motiu per actuar.

La portaveu de Junts demana a l’equip de govern menys fotos i menys titulars i que faci la feina que ha de fer : treballar per garantir la seguretat i la qualitat de vida de la ciutadania per tal que puguin desenvolupar-se en un entorn segur.

Lluís creu que la ciutadania té una percepció d’inseguretat que el govern municipal ha de combatre amb efectius policials, amb coordinació amb els diferents cossos de seguretat i amb nous sistemes telefònics i d’atenció a la ciutadania més àgils, entre altres coses.

Meritxell Lluís Seguretat 4 Meritxell Lluís Seguretat 3 Meritxell Lluís Seguretat 2 Meritxell Lluís Seguretat 1 Meritxell Lluís 5