Els accionistes del Terrassa FC aproven el pressupost i amplien el capital social en 800 mil euros

Aquest dilluns al matí s’ha reunit la junta general d’accionistes del Terrassa FC, per aprovar el pressupost per a la propera temporada. Aquest superarà els 1,2 milions d’euros, amb un capítol de pèrdues que es preveu en 705 mil euros. De fet s’ha aprovat en aquesta junta una nova ampliació del capital social de 800 mil euros, per la qual cosa el capital se situa ara en 2,5 milions.

En la reunió s’ha cessat un dels membres del consell d’administració, Gaspar Alomar, i se n’han nomenat dos consellers més: Pep Simó, figura clau en l’organització del futbol base, i Nasia Savva, persona de confiança del màxim accionista, Konstantinos Tsakiris. Precisament l’empresari grec farà la seva presentació pública i explicarà el projecte per al Terrassa en una roda de premsa que tindrà lloc el proper 20 de juny.

Així doncs el consell d’administració del Terrassa FC SAD està format per: Jordi Cuesta, Antonio García, Marta Armengol, COLEUS640BC, SL, Konstantinos Tsakiris, Carlos Rebanales, Miquel Ezequiel, Antonio Reguant, José Joaquín Jofre, Ioannis Pavlopoulos, Pep Simó i Nasia Savva.

Junta General Accionistes Terrassa Fc

La junta general d’accionistes s’ha celebrat a l’Estadi Olímpic