Els aficionats marroquins lamenten la derrota de la seva selecció al Mundial de Qatar

A diferència dels anteriors dies, aquesta passada nit de dimecres els aficionats de futbol marroquins no han pogut celebrar pels carrers de Terrassa la victòria de la seva selecció.

El Marroc no podrà jugar la final del Mundial de Qatar en perdre a les semifinals davant el combinat de França per 2 gols a 0. Un gol molt matiner de Theo Hernández va difuminar les il.lusions dels seguidors del Marroc, que tot i tenir opcions d’empatar van veure com el rival tornava a marcar a les acaballes del partit.

Centenars de marroquins han seguit en directe por televisió des de diversos locals de restauració per televisió la decepció de la derrota de la seva selecció. En aquesta ocasió no s’han escoltat els clàxons dels vehicles que a vuitens i a quarts de final sí van sortir al carrer per celebrar la classificació del Marroc.

A Terrassa i a Catalunya s’ha viscut una nit tranquil.la, no així a França on hi ha hagut aldarulls a Niça, París i Montpellier, on ha mort atropellat de manera intencionada un noi de 14 anys. També hi ha hagut incidents a Brussel.les.