“Conte de Nadal” de Lanaspa, una representació dels alumnes de sisè

Aquest cap de setmana, a la Sala Crespi, s’ha representat “El Conte de Nadal”, una adaptació de la novel·la “A Christmas Carol” de Charles Dickens. Els alumnes de sisè de primària de l’escola Lanaspa Giralt han estat els protagonistes de les dues funcions:  dissabte a les 12 i 17 h.

Es tracta d’una adaptació de l’obra de Dickens feta pels alumnes, on s’han incorporat nous balls, instruments musicals, guions personalitzats, entre altres modificacions. Una adaptació que, enguany, ha estat ampliada per les aportacions dels alumnes i que fa que les funcions tinguin una durada més llarga que les anteriors.

Durant 3 mesos han estat preparant i assajant, fins i tot durant les vacances, l’obra. L’Òscar Garcia, pare i director,  ha estat l’encarregat de dirigir les representacions i treballar amb els alumnes les tècniques teatrals.

L’objectiu d’aquest taller voluntari per representar l’obra, organitzat per pares i mares amb el suport de l’escola, era recaptar diners per pagar el viatge de final de curs dels alumnes a França. Més de 200 persones han vist l’obra, enguany.