Els Amics de les Arts recuperen el fil de les exposicions

La seu dels Amics de les Arts al carrer del Teatre ha reobert aquest cap de setmana reprenent l’exposició homenatge que va quedar interrompuda per la declaració de l’estat d’alarma, ara fa dos mesos i mig. Es tracta de «Tota la feina feta», de Carme Setó. És la primera mostra en solitari de l’artista a l’entitat, tot i que n’és sòcia des de fa més de tres dècades. A 88 anys, Setó ha practicat diverses tècniques pictòriques, com l’oli, l’aquarel·la i, sobretot, la tinta xinesa. Al llarg de l’exposició es pot veure tot aquest ventall de recursos, així com la predilecció pels paisatges més propers.

L’exposició de Carme Setó es podrà visitar fins a l’11 de juny, en horari restringit de 18h a 20h, amb un aforament màxim de deu persones i seguint les precaucions habituals de mascaretes, higiene de mans i distància de seguretat. La següent exposició dels Amics de les Arts serà la col·lectiva anual, a partir del 13 de juny. Ocuparà les dues sales, però per motius de seguretat es farà sense acte inaugural.

Altres activitats previstes per l’entitat en aquesta primera fase de reactivació són un taller de pensament dedicat a Judith Butler, el dimarts 9 de juny a les 19.30h, i la represa del club de lectura, el dimecres 10 de juny a les 19.30h amb “La mort i la primavera”, de Mercè Rodoreda.