Els artistes Busquet, Intente i Gonzàlvez debaten sobre el seu treball creatiu

La Sala Paüls ha presentat la seva darrera tertúlia cultural abans de les vacances. Ha estat un exercici d’intercanvi a partir de les tres maneres d’enfocar el treball creatiu de tres coneguts artistes plàstics, de diferents disciplines, estils i de trajectòria consolidada.

Un dels que ha participat és Pep Busquet, un artista conceptual i experimental, de recerca constant que a través de la fotografia, ha transitat per un procés de compromís de reflexió íntima i personal.

També ha pres part en la tertúlia Octavi Intente, un artista de gran imaginació i d’un discurs entre el còmic i la pintura surrealista, de visió irònica, amable i molt personal.

El tercer en participar ha estat Miquel Àngel Gonzàlvez Paul, un artista figuratiu, de tall acadèmic, bon coneixedor de les lleis del dibuix, les proporcions, l’anatomia humana, la perspectiva, la llum, els volums i el color.

La tertúlia de la Sala Paüls ha servit, doncs, per contrastar els processos de tres artistes i per entendre els mecanismes personals de cadascun d’ells.