Els Barcelona Dragons porten l’espectacle del futbol americà en el seu convincent triomf a l’Olímpic

Els Barcelona Dragons han debutat amb victòria a l’ELF en el seu primer partit a l’Estadi Olímpic. La franquícia catalana ha portat tot l’espectacle del futbol americà a Terrassa. A més, ho ha fet posant la cirereta amb un triomf convincent contra els Helvetic Guards de Suïssa per 29 a 17. Més d’un miler de persones ho han gaudit des de les graderies.

I això que el partit no ha començat bé per als Dragons. Un error en la recepció han propiciat el primer touchdown de Tavai. Però els catalans han sabut reaccionar ràpidament i, tot seguit, la primera marca de Theo Landström ha permès empatar el duel. I posteriorment un xut de Conor Miller des de més de 30 iardes ha donat el primer avantatge als amfitrions.

Els Dragons han anat creixent durant el partit tant en defensa, amb una bona intercepció de Luke Glenna, com en atac, amb un touchdown de Jordi Torrededia que ha situat el 16 a 7 en el segon quart. Els Guards, però, han retallat distàncies i al descans s’ha arribat amb un equilibrat 16 a 14.

A la represa els Dragons han sentenciat. Dos touchdowns consecutius de Landström, a passades de Miller, i els punts extra han permès agafar coixí en el marcador. Una diferència que els suïssos ja han estat incapaços de remuntar. Primera victòria, per tant, per a uns Dragons que es col·loquen segons en la Conferència Central de l’ELF.

Bon ambient

L’espectacle del futbol americà, però, va començar unes hores abans amb la Power Party que es va fer al gol nord de l’Estadi Olímpic. Això sí, la pluja que va caure, però, va restar expectació de públic. Només un centenar d’aficionats van gaudir de la música i les food trucks instal·lades.

Sí es va animar l’ambient a mesura que s’apropava l’hora del partit. Abans de les set de la tarda i amb una climatologia molt més benèvola, es van formar les primeres cues d’espectadors a les taquilles i a l’entrada per la zona de tribuna. Un públic molt familiar que va gaudir de l’espectacle del futbol americà professional, que no es van volen perdre algunes de les autoritats de la ciutat ni tampoc el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta.