Els barris de Les Arenes, la Grípia i Can Montllor reclamen millores per als seus equipaments esportius

El Districte 6, i concretament els barris de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor, pateix un dèficit d’instal•lacions esportives. Farts de veure’s exclosos de les inversions de ciutat, les associacions de veïns, el club de futbol Juan XXIII i les AMPAS dels centres educatius d’aquests tres barris s’han constituït en comissió per reivindicar tot un seguit de millores.

Aquest dijous a la tarda els seus responsables han celebrat una assemblea per informar als veïns del projecte Centre Esportiu Terrassa Est, que hauria d’estar enllestit al 2025. Consisteix en tot un seguit d’obres que ha de permetre ampliar l’oferta esportiva. Demanen el cobriment de la piscina de Les Arenes, amb un sistema retràctil que permeti utilitzar-la també a l’hivern; en aquest mateix equipament, la construcció d’una segona planta, on s’ubicaria un gimnàs de 500 metres quadrats; i en tercer lloc, el ja anhelat cobriment del Poliesportiu Municipal de Les Arenes.

Aquestes millores ajudarien a promoure l’activitat física a petits i grans i a crear noves seccions esportives més enllà de l’oferta futbolística que aporta el Juan XXIII. La setmana vinent la comissió es constituirà en una nova entitat, Terrassa Est, que en el futur hauria de gestionar aquests equipaments municipals, tal i com passa en altres punts de la ciutat.

L’estudi realitzat xifra en uns 3 milions d’euros el cost de les obres. Per això demana a les administracions, tant local com supramunicipals, voluntat política per tirar endavant un projecte que seria sostenible econòmicament i que beneficiaria a una població propera als 25 mil habitants.