Els Bastoners de Terrassa tanquen el 40è aniversari amb un llibre commemoratiu

La Masia Freixa ha estat l’escenari aquest passat diumenge, de la presentació oficial del llibre que recopila els darrers 40 anys de l’activitat de Bastoners de Terrassa. A banda de la cercavila matinal, la presentació pública de l’edició que recull gràficament quatre dècades d’història, ha comptat amb la intervenció del conseller de Cultura, Lluís Puig, que també signa el pròleg.

L’acte ha posat punt i final a un any ple de celebracions amb diverses activitats commemoratives com una exposició fotogràfica itinerant, ballades de bastons pels centres escolars de la ciutat, o ara la presentació oficial del llibre que culmina l’aniversari. La celebració d’aquest any de Bastoners ha coincidit amb els 30 anys del primer Ball de Reis o els 10 anys del Pica-swing, la modalitat que combina el ball de bastons, l’hoquei i el swing.

Del llibre commemoratiu se n’han fet 400 exemplars que es poden trobar a les llibreries per 20 euros. En l’actualitat i amb més de 200 persones que formen part de la Colla Bastoners de Terrassa, l’entitat gaudeix d’un present dolç i amb bones perspectives de futur, després de 40 anys de formar part de la millor cultura popular que es fa a Catalunya.

Bastoners Llibre 40 Anys