Els Bergants carreguen un 2 de 7 amb folre en la seva Diada castellera

La colla castellera universitària Bergants de Terrassa, aconsegueix per primera vegada carregar el 2 de 7 amb folre, un dels reptes que s’havia marcat per la seva Diada d’aquest dijous. La colla carrega la torre en un segon intent i deixa per a pròximes actuacions poder descarregar-la.

Els verds llima també han completat a la plaça del Campus de Terrassa, el 4 de 7 i el 7 de 6, a més dels 2 pilars de 4 aixecats per sota, a l’inici i final de l’actuació. Una actuació que reflexa el bon moment de la nombrosa colla que aplega 160 membres.

En la seva Diada, els Bergants han estat acompanyats pels Ganàpies de La Universitat Autònoma de Barcelona, els Passerells del Tecno Campus de Mataró i els Engrescats de la Universitat Ramon Lllull. Els de l’Autònoma han fet un destacat 4 de 7 i un novedós 7 de 6 amb cremallera.

La resta de colles s’han mogut en castells de 5 i de 6. En l’actualitat a Catalunya hi ha 13 colles castelleres universitàries que sempre han de superar un ràpid i intens relleu generacional.