Bombers Rubi Excarceració

Els Bombers de Terrassa guanyen el XVII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit

L’equip de Terrassa ha guanyat la XVII edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que s’ha celebrat aquesta setmana a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). En segon lloc ha quedat l’equip de Rubí A i el del GROS D ha obtingut la tercera posició. Amb aquesta classificació els equips de Terrassa i Rubí A tenen plaça al XVI Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que tindrà lloc els propers 8, 9 i 10 de juny a Lanzarote, i que organitza APRAT (Asociació Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico).

En la categoria de millor comandament, el primer ha estat de l’equip de Rubí A. L’equip de Ponent ha estat valorat com a millor equip tècnic i l’equip de Terrassa ha estat el millor sanitari.

A més, entre els equips participants en la modalitat “El repte” s’ha fet el sorteig d’un curs de rescat amb vehicles pesants. Els tres equips guanyadors han estat els equips dels Guies Canins, del GROS i de l’Hospitalet de l’Infant i Tarragona.

L’edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit d’enguany ha estat organitzada pel Cos de Bombers de la Generalitat conjuntament amb l’ISPC. A més, també ha comptat amb la col·laboració de les empreses Desguaces La Cabaña, que han aportat vehicles, i les empreses Lukas, Holmatro i Hilti, que aporten eines.,

Els premis s’han lliurat en un acte que ha tingut lloc després de finalitzar i fer la valoració corresponent de la darrera maniobra del concurs. L’acte de lliurament ha comptat amb la presència del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort, i de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia de la Calle. L’han acompanyat l’inspector en cap dels Bombers de la Generalitat, David Borrell, i el cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, Antoni Rifà, entre d’altres.

Bombers Rubi Excarceració

L’equip de Rubí A s’ha classificat en segon lloc