Els Bombers de Terrassa participaran al Campionat Mundial d’Excarceració

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest dimecres a la tarda amb una delegació de l’equip d’excarceració dels Bombers de Terrassa.

La delegació ha estat encapçalada pel cap del Parc de Bombers de Terrassa, Jordi Moreno, el qual ha explicat a l’alcalde la participació dels Bombers de Terrassa al Campionat Mundial d’Excarceració (World Rescue Challenge 2019), que se celebrarà del 12 al 15 de setembre a La Rochelle (França).

A banda de ser una competició, pels bombers aquests concursos són un lloc adient per practicar i afrontar amb garanties situacions reals d’excarceració de víctimes d’accidents de trànsit. També serveix per poder provar i aplicar els nous procediments en les esmentades intervencions. A l’hora, serveix per dinamitzar professionalment l’actuació i fomentar l’intercanvi de tècniques i metodologies entre els diferents parcs.

A la reunió, que s’ha fet a la seu d’Alcaldia també han assistit el cap d’Emergències de l’Àrea Metropolitana Nord dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, Eduard Martínez; i el responsable de Salvament en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, Roger Llinars. Jordi Ballart ha estat acompanyat en la reunió pel regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier F. Rivero.