Set dotacions de Bombers treballen en un incendi en una sitja de cacau d’Indcresa

Tres dotacions dels Bombers de Terrassa estan treballant aquest dilluns en un incendi que s’ha declarat cap al migdia a l’empresa Indcresa, dedicada a la producció del cacau al polígon de Santa Margarida. En el sinistre s’han hagut d’evacuar 11 treballadors, 7 dels quals han anat a diferents centres hospitalaris en estat menys greu.

Els Bombers han enviat set dotacions després de rebre l’avís, cap al migdia, per un foc que s’ha declarat en una sitja de l’empresa. Per un moment els bombers han donat el foc per controlat. Una revisió amb càmera tèrmica ha mostrat que el foc encara cremava dins la sitja. Després han procedit a buidar el graner de les 40 tones de cacau que contenia.

A última hora d’aquesta tarda tres dotacions de Bombers encara treballaven per buidar el gran recipient i extingir del tot l’incendi. Es desconeix l’origen del foc. Indcresa és una empresa que des del 1915 tracta i comercialitza diferents tipus i tractaments del cacau. Des de l’empresa s’ha emès un comunicat en relació als fets que podeu llegir aquí.

 

Bombers Sitja Cacau 1