Els canvis en la mobilitat superen sense cues el primer dia del curs escolar

Després de més de vuitanta dies de vacances aquest dijous ha començat el curs. Pels més petits era el primer contacte amb el món escolar i pels més grans un retorn a la normalitat i un retrobaments amb els companys.

També ha estat la prova de foc dels nous canvis en la mobilitat, en marxa des de fa uns dies. Molts pronosticaven un col·lapse en alguns punts crítics, com l’inici carrer Baldrich però la fluïdesa ha estat la tònica dominant. Els vehicles no han fet més cua de l’habitual, segurament fins i tot menys. Potser justament per aquesta por al caos moltes famílies han anat amb temps.

Els pares i mares han hagut d’encaixar els canvis, alguns amb resignació.

A l’altra zona escolar on hi ha hagut canvis, als carrers Col·legi i del Vall, tampoc no s’han registrat incidències de trànsit. A diferència del carrer Baldrich, en aquesta zona no hi ha cap embut.

Un cop superada la prova de foc d’aquest dijous, caldrà veure si els propers dies, amb les rutines ja recuperades, es manté la normalitat. L’Ajuntament ha habilitat noves zones per deixar els nens de forma ràpida en la proximitat de les escoles.

El trànsit a la cruïlla de carrer Baldrich es reduirà de forma significativa al gener quan Portal Nou i Puignovell es converteixin en carrers de vianants.