Els Carboners cauen eliminats a les semifinals del play-off pel títol en un fatídic últim minut

Els Carboners no podran lluitar pel títol a la Primera Catalana masculina de rugbi. Tot i el suport de l’afició groc-i-negra que es va apropar diumenge a les pistes de Can Jofresa, l’equip egarenc va caure eliminat a la semifinal del play-off davant el Torroella Senglars per 11 a 14.

L’eliminació, a més, es va produir en una gran remuntada dels visitants a la segona meitat. I és que els Carboners van sortir molt endollats, conscients de la jornada històrica per al club, i al descans guanyaven per 11 a 0 . Un assaig de Fernando Mayor i dos cops de càstig de Santiago Cano i de Carlos García semblaven encarrilar el triomf terrassenc.

Però la situació va fer un gir de 180 graus a la represa. Els Senglars van fer un pas endavant en atac i dos assajos i dos transformacions van capgirar el marcador en el darrer minut, classificant-se així per a la final del 5 de maig. El seu rival serà els Spartans de Granollers, que van eliminar el Sabadell en l’altra semifinal.

S’acaba doncs la temporada per a uns Carbones que la campanya vinent disputaran per primera vegada la fase prèvia per competir a la Divisió d’Honor, la màxima categoria catalana.