Els Carboners es compliquen l’accés a la Divisió d’Honor Catalana

Els Carboners es compliquen i molt les opcions de classificar-se per a la Divisió d’Honor Catalana, la màxima categoria del rugbi català. Diumenge van perdre per 0 a 57 contra el Químic a Can Jofresa i s’enfonsen a la classificació al grup “A” de la fase prèvia. Abans del partit, però, el club va homenatjar la figura de Javier Thierry Aranda de la Mora, conegut com el “Burrito”, jugador mexicà que va militar al quadre egarenc durant unes temporades i que va morir recentment després d’una llarga malaltia.

Respecte al partit, poc a dir. El Químic va ser molt superior i en els primers set minuts ja havia aconseguit dos assajos i dos xuts de transformació. Els barcelonins no van donar opcions als Carboners amb una defensa molt segura i amb una gran fluïdesa en atac. Després d’aquesta derrota, la tercera consecutiva, els egarencs són últims. Haurien de guanyar els dos partits que li queden i esperar una carambola de resultats per acabar entre els quatre primers i accedir així a la Divisió d’Honor.

Acord de patrocini

D’altra banda Mazda Egarmaz Motor, concessionari oficial ubicat a Terrassa, i el Club de Rugby Carboners han arribat a un acord de patrocini. Els diferents integrants de les categories sèniors i de base, tant dels equips masculins com femenins, han protagonitzat una sessió fotogràfica al concessionari Mazda amb els models de cotxes més exclusius de la gamma japonesa.

Es tracta d’una col·laboració de fa més de cinc anys, en la qual, entre d’altres contraprestacions, el conveni compta amb la presència del logotip de Mazda en el pit de la samarreta dels equips sènior i de base, així com altres elements de visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament d’ofertes als socis amb promocions especials i presència en la APP, pàgina web i la pàgina oficial de Facebook i Instagram del club.

L’activació del patrocini ha comptat amb la presència dels gerents del grup d’automoció al qual pertany el concessionari Mazda, Carlos Solano i Carlos Mata, el cap de vendes del concessionari, Carlos Carretón, el responsable de Marketing i Comunicació del grup, Eric Lafita, i la presidenta i vicepresident del club de rugby Carboners, Marie Teixidor i Xavier Paredes respectivament.