Els Carboners perden amb el RC L’Hospitalet “B” en un final ple de desencerts (17-20)

Els Carboners van sumar la segona derrota a la Primera Catalana. Després de dues jornades sense partit (jornada de descans i una altra amb el partit suspès per les males condicions del terreny de joc de Can Jofresa), els groc-i-negres van caure amb el RC L’Hospitalet “B” per 17 a 20.

Els egarencs van fer un mal partit i els visitants, tot i no dominar, ho van saber aprofitar per emportar-se el triomf. Ja durant la primera meitat els Carboners es van mostrar imprecisos i amb més nervis del que és habitual, cometent massa cops de càstig que donaven aire als visitants. Així s’arribava al final de la primera meitat amb un 10-15 pels riberencs.

Els terrassencs reprenien la segona meitat amb aires renovats, posant-se per davant en el marcador en el minut 53 per un ajustat 17-15. En el tram final de partit, però, els nervis i la precipitació tornaven a aflorar i els Carboners seguien cometent penalitzacions i rebent targetes que els del Llobregat no van dubtar en aprofitar. Després d’una picabaralla, els visitants agafaven els Carboners per sorpresa i en una jugada de la seva línia de tres quarts aconseguien una marca que deixava el marcador en el 17-20 final.

[Font imatge: Enric Bertomeu]