Els Carboners s’exhibeixen a Mataró (12-50) i s’asseguren matemàticament la primera posició

Els Carboners visitaven dissabte el camp del RC Mataró amb dos objectius: saldar comptes pendents de la temporada passada, quan van caure per més de 20 punts, i assegurar-se matemàticament la primera posició a la Primera Catalana per afrontar amb tranquil·litat l’última jornada. I els terrassencs no només van assolir els objectius proposats, sinó que van regalar 80 minuts d’un alt nivell de joc.

Tot i avançar-se els maresmencs en el primer minu, els Carboners van ser, a partir de llavors, els dominadors del partit. El festival anotador començava amb un assaig al minut 17, el primer dels vuit que aconseguirien. Ja a la mitja part el marcador mostrava un clar 7-28 a favor dels groc-i-negres.

Tot i això, els jugadors mataronins no abaixaven els braços a la represa i seguien placant amb contundència i defensant el seu camp sense poder, però, disputar la victòria en cap moment. L’esforç dels locals tenia recompensa en el segon assaig en el minut 66 d’un partit que acabava amb un clar 12-50 per als Carboners.