Els carrers s’omplen en acabar un Sant Jordi atípic

Sant Jordi 2019 es reivindica i tanca una nova edició amb èxit de públic i participació. Aquest any la singularitat de caure en el calendari tornant de Setmana Santa i l’inici del dia amb pluja, no feia presagiar una jornada tant participativa. Finalment el públic ha respost i la gent ha tornat a omplir els carrers de roses i llibres.

Pel què fa a les vendes de llibres a Terrassa s’han complert les previsions i Rafael Nadal amb “El fill de l’Italià” s’alça com a llibre més venut aquest Sant Jordi. El segueix “El fibló” de Sílvia Soler i l’estrena com a escriptor de Gerard Quintana amb “Entre el cel i la terra”.

També cal destacar les obres relacionades amb la situació política a Catalunya, en especial “Esperança i Llibertat” de Raül Romeva o els “Contes des de la presó” d’Oriol Junqueras. Pel què fa als autors terrassencs destaquen “La filla de la tempesta” de Santi Baró o “Viure a redós” de Jan Baca. Un Sant Jordi una mica diferents als anteriors que ha arrencat de forma atípica i que ha acabat amb la tradicional festa cívica en honor als llibres i les roses.