Els casals d’estiu celebren una gran festa d’intercanvi a Vallparadís

Els participants dels casals d’estiu s’han trobat aquest dimecres al Parc de Vallparadís en una festa per fomentar el contacte entre infants i joves. L’objectiu és fer xarxa i que tots els casals municipals siguin com un de sòl.

Els més matiners han arribat al parc abans de les 10 del matí i han aprofitat per esmorzar i agafar forces abans d’una intensa jornada d’activitats.

El Pla del Castell i el Torrent de les Bruixes són les dues zones on s’han fet tota mena de jocs. Hi han participat els usuaris de l’esplai La Fàbrica de Can Tusell, Ca n’Anglada Jove i Centre de Dia Can Palet.

Paral·lelament també s’ha fet una guerra d’aigua a la plaça de Can Tusell en la que han format part els més joves dels casals.

Aquest any hi ha 22 casals d’estiu, que van començar les seves activitats la darrera setmana de juny. Ajuntament i entitats de lleure fan possible aquesta iniciativa en la que participen gairebé 1.900 nens, nenes i joves d’entre 3 i 17 anys. Els seus responsables destaquen la inclusió aconseguida en aquesta edició, ja que no s’ha deixat fora cap infant per motius econòmics.