4 De 7 Reus Castellers

Els Castellers completen una bona actuació de construccions de set a Reus

El passat dissabte 29 d’octubre els Castellers de Terrassa van signar una bona actuació a la capital del Baix Camp descarregant el cinc de set, el quatre de set amb el pilar, el quatre de set i un vano de cinc.

La Diada dels Xiquets de Reus és una de les cites marcades en vermell al calendari dels blau turquesa. La colla va desplaçar un bon grapat de camises a la plaça del Mercadal i van signar la millor actuació que realitza la colla fora de casa aquesta temporada.

Després d’un cercavila que va conduir les colles participants a l’actuació del local dels Xiquets de Reus a la plaça del Mercadal els blauturquesa segons en ordre d’actuació van completar un àgil cinc de set. El castell va pujar seré i va mantenir les mides. En segona ronda els Castellers van descarregar el 4 de set amb el pilar. El castell que va necessitar d’una mica de treball a la part del 4, va deixar entreveure un ferm espadat que va meravellar la plaça. En tercera ronda els d’Edu Portella van optar per a fer un quatre de set petit en vistes al proper quatre de vuit que els Castellers volen descarregar al Raval de Montserrat de Terrassa la setmana vinent. Per acabar, els blau turquesa van realitzar un vano de cinc a la ronda de pilars.

Diumenge vinent, castells al Raval de Montserrat

Després de la Diada a Reus, els Castellers de Terrassa encaren la setmana de la XLIII Diada de la Colla amb optimisme i amb ganes de poder descarregar el 4 de 8 assolit al Concurs de Castells de Tarragona a plaça pròpia. Per aconseguir-ho, els del carrer Pasteur han programat 3 assajos intensius: dimarts 1 de novembre a les 19h, dijous 3 de novembre a les 20h i divendres 4 de novembre a les 20.30h.