Els Castellers de Terrassa celebren la Diada de l’Avi Emili

Com marca la tradició, els Castellers de Terrassa han celebrat aquest cap de setmana la Diada d’Homenatge a Emili Miró, l’Avi Emili, que va formar part de la fundació de la colla terrassenca i a més va ser el president fins l’any de la seva mort.

Dissabte a la tarda, el Raval ha estat escenari de l’exhibició de torres humanes en la que han participat els Falcons de Barcelona i la Muixeranga de Xàtiva.

L’acte central però, ha tingut lloc aquest diumenge amb l’exhibició castellera, a càrrec dels Castellers de Terrassa i les tres colles convidades.

Els Castellers de Terrassa no han pogut descarregat el 3 de 8, en cap dels dos intents. En canvi, han finalitzat amb èxit el 2 de 7  i i el 5 de 7.

Pel que fa a les colles convidades, els Nens del Vendrell, colla d’on era originari Emili Miró, han fet el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de 7. Els xicots de Vilafranca, que retornaven en aquesta actuació disset anys després, han fet dos intents de 3 de 8, han completat el 4 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Finalment, els Xiquets de Reus, colla fixa en aquesta actuació, han culminat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 7.