Els Castellers de Terrassa celebren la seva Diada després de l’aturada per la pandèmia

Els Castellers de Terrassa han celebrat aquest diumenge la seva Diada amb les colles castelleres convidades els Tirallongues de Manresa, els Castellers de Sant Feliu i els Moixiganguers d’Igualada.

Aquesta ha estat la primera Diada amb colles convidades després de l’aturada obligada per la pandèmia i, per tant, s’ha viscut amb molta emoció, alegria i amb un públic molt entregat també. El cap de colla dels Castellers de Terrassa, Josep Francesc Cortès, s’ha mostrat content i agraït per poder celebrar la diada de la seva colla.

A les 12 hores del migdia començava la diada al Raval de Montserrat de Terrassa aixecant pilars de 4 i en suport a les víctimes de violència masclista. En primera ronda els Castellers de Terrassa han fet un 5d7 i en segona han descarregat un 4d7 amb el pilar.

Entre les actuacions a destacar de les colles convidades podríem ressaltar el 4d8 dels Moixiganguers d’Igualada i els 3d6 amb el pilar tant dels Castellers de Sant Feliu com els Tirallongues de Manresa. Han acabat, com de costum, amb uns pilars i un fort aplaudiment per part dels assistents, que ho han viscut amb complaença i gaudiment.