Els Castellers de Terrassa celebren la XXIII Diada de l’Avi Emili

Els Castellers de Terrassa han celebrat aquest diumenge la Diada de l’Avi Emili amb les colles convidades dels Nens del Vendrell i els Xiquets de Reus. Els terrassencs han fet una molt bona actuació amb el 4d8, el segon de l’any, el 2d7 i el 3d8 tots descarregats. Joan Enric Pujol, cap de colla dels castellers, ha destacat el treball que han fet.

Per la seva part els Xiquets de Reus han començat bé amb el 5d8 però no han pogut fer el 3d9 que tenien preparat que s’ha quedat amb un intent. Després han fet el 3 i el 4 de 8 però només han pogut carregar el pilar de 6. Toni Rull, el seu cap de colla, no n’estava molt satisfet.

El Nens del Vendrell han pogut fer una bona actuació amb el 2d8 amb folre, el 3 i el 4 de 8 i Pere Rovira, el cap de colla, ha definit la diada com “un passet més”

Aquesta ha estat la vint-i-tresena edició de la Diada en Honor d’Emili Miró, fundador de la colla, on s’han fet activitats durant tot el cap de setmana i també hi ha participat la Colla Jove Diables de Sant Llorenç amb una cercavila abans dels Castells.