Castellers 4 De 7 Santpedor

Construccions de 7 dels Castellers de Terrassa abans d’anar al concurs

La previsió meteorològica feia perillar les actuacions previstes pel cap de setmana dels Castellers de Terrassa. Però, finalment, el temps ha sigut amable i ha permès als blau turquesa signar dues bones actuacions el cap de setmana previ a la seva participació del Concurs de Castells de Tarragona.

Dissabte, 24 de setembre a la tarda, a la diada castellera de Festa Major del Prat de Llobregat amb els amfitrions, Castellers del Prat i Castellers de Cornellà i els Capgrossos de Mataró, els de Terrassa han aconseguit tres castells de 7, a fora de casa. A la primera ronda el 4de7 descarregat, a la segona ronda vam descarregar el 4de7 amb el pilar i acabant amb el 3de7 descarregat i a la ronda de pilars van fer pilar de 5 i  dos pilars de 4.

I diumenge 25 de setembre,  a la diada castellera de la Fira de Sant Miquel de Santpedor,  els Castellers de Terrassa han actuat acompanyats dels anfitrions,  Castellers de Santpedor i Castellers de Castellar del Vallès. Després de 2 pilar de 4 d’inici, han fet a primera ronda 4de7, a la segona ronda el 3de7 i han acabat amb 2de6 descarregat. A la ronda de pilars, el de 5.

El proper gran objectiu dels terrassencs serà el Concurs de Castells de Tarragona on actuaran representant a la ciutat a la Tarraco Arena Plaça el dissabte 1 d’octubre, la cita preparada a consciència pels del carrer Pasteur obrirà les portes a l’estrena d’un o varis castells.

Castellers 3 De 7 SantpedorCastellers 4 De 7 Santpedor

4 De 7 Pilar Castellers El Prat

Casteller 4 De 7 El Prat