5 De 7 Concurs Castellers

Els Castellers de Terrassa descarreguen el 4 de 8 al XXVIII Concurs de Castells de Tarragona

El passat dissabte 1 d’octubre, els Castellers de Terrassa van desplaçar 300 persones al XVIII Concurs de Castells de Tarragona. Els blau turquesa van descarregar el primer quatre de vuit i van aconseguir una prestigiosa cinquena posició en l’edició de dissabte.

En primera ronda, un sòlid cinc de set, el millor dels fets enguany, va obrir la seva participació al Concurs de Castells de Tarragona, la construcció va permetre encarar amb plena confiança un dels objectius centrals del dia, l’assalt als vuit pisos.

5 De 7 Concurs Castellers

Els blau turquesa van pujar el Carro Gros amb bones mides fins el moment de fer l’aleta. Amb veterania i demostrant la bona feina feta a l’assaig es va descarregar el castell desfermant eufòria a la plaça i a la pinya de la colla. En tercera ronda i amb voluntat de més, la colla terrassenca va encarar el tres de set aixecat per sota, castell que no portaven a plaça des de 2017 i que cap colla havia provat d’ençà el Covid-19. El castell va pujar amb confiança, i tot i que les últimes aixecades van ser més brusques de l’habitual es va poder carregar amb facilitat. Un cop el castell estava coronat el castell va trencar-se per la part superior quedant en carregat. Els Castellers van cloure la seva actuació amb el pilar de cinc.

4 De 8 Concurs Castellers             3 De 7 Per Sota Concurs Castellers

Tot i estar contents per la bona progressió que ha seguit la colla els últims mesos i pel retorn als vuit pisos, l’alegria va quedar enterbolida per la caiguda del tres aixecat per sota. L’actuació va col·locar la colla com la cinqena millor de la jornada de dissabte de la biennal tarragonina sumant un total de 1.490 punts. La colla valora positivament la seva participació el concurs, malgrat l’ensopegada del tercer castell.

La propera cita dels Castellers de Terrassa serà el diumenge 23 d’octubre a l’Aniversari dels Castellers de la Sagrada Família.