Els Castellers de Terrassa descarreguen el dos de set al Prat i Molins

Doblet d’actuacions dels Castellers de Terrassa el passat cap de setmana, on després d’haver de rebaixar intencions per manca de camises, van realitzar actuacions amb castells de set.

Dissabte a la tarda, els Castellers de Terrassa van actuar a la Festa Major del Prat del Llobregat acompanyats dels Capgrossos de Mataró, els Castellers de Cornellà i els Castellers del Prat. Els blauturquesa, que van arribar a la cita amb més baixes de les esperades van haver de replantejar els objectius i van saldar l’actuació amb tres castells de set. Després de descarregar un tres de set en primera ronda, arribava el plat fort de la jornada amb el dos de set, el castell va mantenir molt bé les mides en tot moment i es va descarregar amb solvència, mèrit afegit incloent-hi l’estrena d’un segon. En tercera ronda, els de Josep Francesc Cortès van descarregar un quatre de set que va servir per donar rodatge a diferents peces. L’actuació va concloure sense els pilars finals ja que després d’una caiguda les ambulàncies van marxar.

Resum actuació:
Capgrossos de Mataró: 3de8, 4de8, 5de7
Castellers de Cornellà: 5de7, 7de7, 4de7a
Castellers de Terrassa: 3de7, 2de7, 4de7
Castellers del Prat: 7de6, 4de7, (id)3de7, 3de7(c)

A l’endemà els Castellers de Terrassa van actuar a la Festa Major de Molins de Rei acompanyats dels Castellers de Sant Cugat i els Matossers de Molins de Rei. Després de dos pilars de quatre, els blauturquesa van descarregar un ferm quatre de set, el 15è dos de set de la temporada i el cinc de set. Van acabar l’actuació amb un lleuger pilar de cinc.

Festa Major de Molins de Rei
Castellers de Sant Cugat: 3de8, 2de7, 4de8, p5
Castellers de Terrassa: 4de7, 2de7, 5de7, p5
Matossers de Molins de Rei: (id)3de7, 3de7, 5de6, 2de6, p5

Les properes actuacions dels Castellers de Terrassa seran el proper cap de setmana on dissabte actuaran a Castelldefels i diumenge al barri del Congrés de Barcelona