Pilar 5 Badalona (1)

Els Castellers de Terrassa descarreguen un tres de set a Badalona

Els Castellers de Terrassa descarreguen el tres de set i dos castells de sis en una actuació marcada per les estrenes i algunes rotacions. Una forma de posar a punt tota la maquinària en l’inici d’aquesta temporada. Aquest diumenge els Castellers han actuat a la diada d’inici de temporada dels Castellers de Badalona. L’actuació també ha comptat amb la participació dels Margeners de Guisona a la plaça del Pou del Greix.

L’actuació ha començat amb un pilar de quatre per part de les tres colles. Els de Terrassa, tercers en ordre d’actuació, han començat descarregant un tres de set, l’únic castell de set pisos que s’ha vist en aquesta actuació. Un castell que ha pujat segur en tot moment i s’ha descarregat amb total solvència. En segona ronda els Castellers han descarregat un cinc de sis, una construcció d’execució lenta que ha servit per treballar els poms de dalt dels castells compostos, feina a la qual els blau turquesa estan dedicant molts esforços en aquest tram de temporada.

En tercera ronda Els Castellers han descarregat un quatre de 6 amb rotacions tant a nivell de pinya, tronc i canalla. Per concloure l’actuació, s’han anotat un pilar de cinc del qual cal destacar l’estrena de l’enxaneta. D’una banda, els Castellers de Badalona, amfitrions en aquesta cita, han completat la primera actuació sencera de la temporada descarregant el tres de sis, el tres de sis amb agulla, el quatre de sis i el pilar de cinc. D’altra banda, els Margeners de Guissona han descarregat el tres de sis, el tres de sis amb l’agulla, el dos de sis i un pilar de quatre aixecat per sota. La pròxima actuació dels Castellers de Terrassa serà dissabte 2 d’abril amb motiu de la Culturassa, festa dels grups de cultura popular i tradicional de Terrassa.

Cinc De 6 BadalonaPilar 5 Badalona (1)