Els Castellers de Terrassa es proposen com a repte vinent els castells de vuit

La nova Junta dels Castellers de Terrassa, que fa pocs mesos va constituir-se, ja s’ha afrontat a la seva primera assemblea general ordinària. Amb l’aprovació del programari que definirà les línies mestres de l’entitat, la colla castellera mira cap al futur pensant en la bona temporada que han desenvolupat enguany. Entre els reptes, trobem castells compostos de vuit.

A principis de setembre passat la nova junta dels Castellers de Terrassa va començar a fer les seves primeres passes. Aleshores van proposar-se com a objectiu principal engrescar els membres de l’entitat i donar una empenta que s’ha acabat traduint en els resultats obtingut en la darrera temporada castellera. Gairebé cinc mesos després, la junta afronta la seva primera assemblea general ordinària desplegant els eixos bàsics del que vol ser la colla. I no només quant a gestió de l’entitat, sinó també quant a reptes castellers.

Les dinàmiques exposades pel president, Xavi Nouvilas, pel cap de Colla, Josep Francesc Cortés, i la resta de la junta directiva han estat validades per votació amb uns resultats que evidencien un clar consentiment dels membres cap a les propostes de futur tractades en l’òrgan de govern.

65 vots favorables, 14 en contra, 10 en blanc, 5 de nuls i dues abstencions.

Castellers Assemblea