Castellers 4d6 Esparreguera

Els Castellers de Terrassa fan la seva primera actuació complerta a Esparreguera

Els  Castellers de Terrassa han  portat a terme la primera actuació complerta de l’any a Diada de Santa Eulàlia a Esparreguera. Els blau turquesa han descarregat, doncs,  tres castells de 6 i el pilar de cinc. 

L’actuació ha començat amb els pilars  un de quatre dels Castellers d’Esparreguera i dos de quatre, un d’ells aixecat per sota pels Castellers de Terrassa.

En primera ronda els Castellers de Terrassa han descarregat un 4 de 6, el castell ha pujat seré en tot moment i tot i ser una mica lent de ritme s’ha descarregat amb total solvència. En segona ronda els del Carrer Pasteur han descarregat un 4 de 6 amb el pilar que ha necessitat d’una mica d’esforç en l’entrada de la menuda aixecadora al pilar, la corda i l’experiència dels blau turquesa ha servit per a evitar majors complicacions. En tercera ronda, els Castellers han descarregat un 3 de 6, un pèl lent a la pujada però de la mateixa manera que el primer castell molt solvent. Per acabar, els blau turquesa han descarregat un parat pilar de 5 que ha aixecat l’ovació del públic present a la plaça de Sta Eulàlia.

Per la seva banda, els Castellers d’Esparreguera han descarregat un 4 de 6, un 3 de 6, un 3 de 6 amb el pilar. A més, dos pilars de 4, un d’ells aixecat per sota.

[Font  imatge : Castellers de Terrassa]

Tornada a la normalitat 

Des dels Castellers de Terrassa valoren positivament el resultat, tot  i que queda lluny del nivell de castells anteriors a la  pandèmia.  L’ actuació   els  ha permès assolir una certa normalitat de la seva pràctica després de la Covid-19. 

Així doncs, la colla  continua amb els seus assajos, amb totes les mesures sanitàries, per tal que aquesta temporada segueixi amb la major normalitat possible.