Els Castellers de Terrassa organitzen un tast de vins solidari en benefici d’Unidos x Ellos

Els Castellers de Terrassa tenen un mes de setembre farcit d’activitats. Acaben de celebrar la 25a Diada Avi Emili i per aquest dissabte, 21 ja tenen apuntat al calendari un altre acte: un tast de vins solidari en benefici de l’entitat Unidos Unidos x Ellos (una associació de famílies amb fills que pateixen malalties minoritàries que han decidit sumar esforços per a la investigació i per altres projectes que facin la vida dels nens i nenes més amable. De fet, l’entitat la formen 3: Cors Lluitadors de Duchenne, El sueño de Aaron AME i Todos contra la Histiocitosis.

El tast està obert a tota la ciutadania i els organitzadors –la Pinya de la Bota (una comissió de la colla castellera) esperen una assistència d’unes 80 persones. Costa 15 euros per barba però l’entrada possibilita la visita a les bodegues Otto Bestué (que han aportat les ampolles per a la degustació). La Societat de Cata de Vins de Les Arenes també hi col•labora guiant a tots els participants. La cloenda del tast serà un sorteig d’un lot de vins i caves i un llibre de l’Editorial Rafael Dalmau.

L’activitat començarà a les 8 del vespre però després hi haurà un sopar i una festa hippie ambientada en els anys 70 i 80 del segle passat. Tots els diners que es recaptin aniran destinats íntegrament a la investigació d’aquestes malalties minoritàries. Unidos por Ellos, per la seva part, també està treballant en la segona fase de l’humanització de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa.