Els Castellers De Terrassa Parten L’assaig A La Plaça Vella Divendres

Els Castellers de Terrassa porten l’assaig a la plaça Vella divendres

Falten poc més de dues setmanes per Festa Major i els Castellers de Terrassa treballen per a poder dur els màxims castells a una de les cites més importants del seu calendari casteller. Per aquest motiu aquest divendres 17 de juny, els blau turquesa han programat un assaig al carrer, exactament a la Plaça Vella. 

A partir de les 20h començarà l’assaig de la canalla i a les 21h s’iniciarà l’assaig general que finalitzarà a les 22.30h. Al acabar l’assaig els Castellers oferiran fruita fresca i orxata. Gràcies a la col·laboració de la orxateria Ribera a totes les persones que hagin participat de les proves. 

Amb aquest assaig els Castellers pretenen apropar-se una mica més a la ciutat i també aconseguir que aquells membres de la colla que actualment no són tan actius s’involucrin i portin el seu granet de sorra. I per tant aconseguir fer una gran actuació castellera per Festa Major.

Els blau turquesa volen fer un gran paper per Festa Major i per aconseguir-ho conviden a participar dels assajos de la colla.